Η καλύτερη επίλογη χρώματος για τον εξοπλισμό του φαρμακείου σας

Ρωτώντας ποιο είναι το καλύτερο χρώμα για μια ορισμένη χρήση, ανοίγετε την πόρτα σε συζητήσεις δίχως τέλος και αυτό είναι ένα θέμα που αποφεύγεται από πολλούς. Παρά το γεγονός ότι ο καθένας μπορεί να διατυπώσει γνώμη σχετικά με το θέμα, δεν είναι όλοι σε θέση να σταθούν σε αυτό με στέρεα επιχειρήματα. Όπως και κάθε άλλο κομμάτι εσωτερικών ή εξωτερικών επίπλων, ο εξοπλισμός φαρμακείων μπορεί να έρθει σε σχεδόν κάθε χρωματικό συνδυασμό. Παρά το γεγονός ότι ορισμένοι κατασκευαστές περιορίζουν τις παλέτες χρωμάτων τους σε λίγους μόνο συνδυασμούς, ο custom-made εξοπλισμός φαρμακείου ανοίγει την πόρτα για κάθε ενδεχόμενο. Και αυτό είναι ένα επικίνδυνο πεδίο να εκμεταλλευτείτε χωρίς την κατάλληλη γνώση.

Η επίσκεψη σε πολλά φαρμακεία θα σας πει σίγουρα μια ιστορία για το τι χρώματα ευνοούνται στον κλάδο. Η φωτεινότητα είναι σίγουρα ένα κοινό χαρακτηριστικό των χρωμάτων που χρησιμοποιούνται στο φαρμακευτικό κόσμο. Δεν υπάρχει σαφής εξήγηση γι 'αυτό, αλλά ίσως τα χρώματα βοηθούν στην παραγωγή μιας λιγότερο καταθλιπτικής ατμόσφαιρας. Στο κάτω κάτω, τα φαρμακεία είναι τα μέρη όπου μπορείτε να εισέλθετε, όταν ψάχνετε για ένα φάρμακο που θα σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα. Δεν υπάρχει λόγος να παραταθεί η ο χρόνος της ασθένειας με κάποιες σκοτεινές αποχρώσεις, ή με μια παράξενη κίτρινη απόχρωση. Ο κορεσμός χρωμάτων βοηθά επίσης να επιτευχθεί μια πιο ζωντανή και χαρούμενη ματιά. Το πράσινο του λάιμ, το έντονο πορτοκαλί είναι μόνο μερικές επιλογές που εμπίπτουν στις πιο πάνω διατάξεις.

Το λευκό κυριαρχεί σίγουρα σχεδόν σε κάθε φαρμακείο. Αν και αυτό συνεπάγεται αυστηρότερες απαιτήσεις όσον αφορά τη συντήρηση και τον καθαρισμό, το λευκό φέρεται από τα νοσοκομεία για να συμβολίσει την ίδια τη φροντίδα προς την υγεία και την ευεξία. Το λευκό ενεργεί επίσης ως ένα τέλειο χρώμα φόντου, που επιτρέπει τα πάντα να βγουν στο προσκήνιο. Τα φαρμακευτικά προϊόντα, για παράδειγμα, έχουν ένα εμπορικό σήμα με λευκό φόντο σχεδόν σε κάθε σενάριο που μπορείτε να σκεφτείτε. Το λευκό αντανακλά το φως και χρησιμοποιείται για να επιτρέψει τη ροή του μέσα στο φαρμακείο.

Το λευκό και τα φωτεινά χρώματα λειτουργούν άψογα για να δημιουργήσετε αντίθεση με τον εξοπλισμό φαρμακείου που συμπληρώνει το φαρμακείο. Η διαφάνεια ορισμένων υλικών επιτρέπει καλύτερες τροχιές φωτός. Όλοι οι προαναφερθέντες παράγοντες συνεργάζονται για να δημιουργήσουν το σχεδιασμό του φαρμακείου. Είτε επιλέξετε αυτό ή κάτι λιγότερο συμβατικό, ο εξοπλισμός του φαρμακείου σας θα λειτουργήσει τέλεια σε ένα βαμμένο λευκό δωμάτιο. Αν και μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα των υλικών των επίπλων και του εξοπλισμού φαρμακείου, το λευκό είναι σχεδόν κανόνας όσον αφορά τον χρωματισμό του χώρου. Τα σκούρα χρώματα επιτρέπονται σχεδόν αποκλειστικά για το πάτωμα, ένας κανόνας που ισχύει σχεδόν σε κάθε πλαίσιο του interior design. Η επιλογή σκούρων αποχρώσεων σε μια βαρυτική διάταξη θα αποδώσει ένα ιδιαίτερα διαισθητικό μήνυμα σχεδιασμού, καθιστώντας σαφές για τον απλό θεατή ότι ακολουθείτε τουλάχιστον τους βασικούς κανόνες.

Επιλέγοντας το καλύτερο χρώμα του εξοπλισμού σας φαρμακείου είναι μερικές φορές ένα ζήτημα που αφορά την ταυτότητα της επιχείρησής σας. Για παράδειγμα, αν είστε γνωστοί για το λογότυπό σας, χρησιμοποιώντας τον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων στον εξοπλισμό του φαρμακείου σας μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας για να ενισχύσει περαιτέρω την προβολή σας στην αγορά. Από την άλλη πλευρά, αν είστε τόσο ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα του εσωτερικού σχεδιασμού της καμπάνιας σας, η οποία έφερε νέο εξοπλισμό στο φαρμακείο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το συνδυασμό χρωμάτων για να αλλάξετε το λογότυπο σας. Φροντίστε να προβείτε σε λεπτομερή ανάλυση όταν κάνετε αυτό το κρίσιμο βήμα, καθώς το να υπαγορεύσετε μια νέα ταυτότητα στον κόσμο των επιχειρήσεων είναι συχνά πολύ δύσκολο.

Δεν είναι ασυνήθιστο να περιορίσετε την απόφαση αγοράς συγκεκριμένου εξοπλισμού για το φαρμακείο σας όπως μια νέα μονάδα ραφιών σε εκείνη της επιλογής μεταξύ χρωμάτων. Αν αποτύχουν οι άλλες παράμετροι για να κάνει μια ισχυρή αξίωση για την απόφασή σας, ένας μοιραίος συνδυασμός χρωμάτων μπορεί να παρέμβει και να κλέψει τις εντυπώσεις.

Αν ήταν να κάνετε μια δημοσκόπηση μεταξύ των φαρμακείων που λειτουργούν σε μια συγκεκριμένη περιοχή, γίνεται φανερό ότι οι πράσινοι φωτεινοί τόνοι είναι κυρίαρχοι. Μερικές φορές, λειτουργεί θετικά να σκολουθήσετε το πιο σύνηθες φαινόμενο. Παρ 'όλα αυτά, αν θέλετε το νέο εξοπλισμό φαρμακείου σας ως ένα εμπορικό σήμα για να ξεχωρίζετε από τους άλλους ανταγωνιστές στην αγορά, επιλέγοντας ένα άλλο χρώμα βάσης μπορεί να καταστήσει καλύτερα αποτελέσματα. Να σημειωθεί ότι το κόκκινο δεν χρησιμοποιείται ευρέως, επειδή δεν θέλετε οι άνθρωποι σκέφτονται θέματα που σχετίζονται με το αίμα, όταν κάνουν τις αγορές τους στο φαρμακείο σας. Το πράσινο, το πορτοκαλί, το κίτρινο, ακόμη και το μπλε, όλα αυτά κορεσμένα και με αρκετή φωτεινότητα προστιθέμενη, λειτουργούν άψογα δίπλα από ένα κυρίαρχο λευκό φόντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ανακαίνιση